barnskrik..

Nu går Jack igenom någon ny fas igen. Varenda gång vi försökt lägga honom de senaste två dagarna har han skrikit rätt ut. I typ 30 minuter. Igårkväll höll det på i tre timmar =( Han är supertrött, på gränsen till övertrött men vägrar helt enkelt att somna. Han är så galet envis också, så nu gäller det att mamma o pappa är envisare. Men några kämpiga dagar får vi nog räkna med!

Nu sover han som en prins men snart är det dags för uppstigning så sänggåendet till natten inte blir allt för problematisk.

Haha såg alla den nya komdeiserien i fredags?(kommer inte ihåg vad den heter, men den går efter let's dance) kunde inte sluta skratta när mamman försökte få barnet o sova med alla olika metoder som så friskt rekommenderas idag. "SHN" sova hela natten metoden av Anna Wahlgren eller 5 minnuters metoden. Vi har också stått där som två fån och försökt applicera metoderna på vår son. Det har gått så där, kan jag erkänna. Nu har vi iallafall släppt det och försöker komma på en egen metod som passar vårat barn bäst. =)

Sin's tips: Don't Panic, they are Organic...
Walles tips: ... and Dynamic. Hur lyckas man med ett barn? hur kan man mäta lycka? Kolla inläggen på Anna Wahlgrens hemsida, www.annawahlgren.com och förklara för mig sen.

bye bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0