då sitter man här inne...

då sitter man här igen, på jobbet, medans solen skiner där ute. AC:n pajade igår så nu har vi 40 grader här inne med datorer som alstrar värme. Underbart! Det är faktiskt väldigt komiskt. Samma sak händer varje år men ändå lyckas man inte förhindra det till nästkommande år. Stiger temperaturen över 25 grader utomhus då vet vi att snart är det dags. Det handlar om timmar ibland minuter innan luften förvandlas till en kvalmig bunker. Trots att de inte lyckas förhindra det så har de åtminstone förberett sig för "katastrofen". Det står fem stora, stolta, vita fläktar o bara väntra på att få sättas igång. De placeras ut i olika delar av lokalen o surras igång efter tycke o smak.

jaaaa ni.. nu jobbas det så det räcker o blir över o ändå jobbar jag inte mer än 75 procent. skulle inte kunna tänka mig mer jobb som det ser ut just nu. Vill inte missa Jacks första år bara för ett par, tre tusen extra i månaden. Pengar är värt NADA!

prinsessan får sin prins.

nu har prinsessan Victoria äntligen fått sin prins Daniel. Trots mina tidigare kommentarer så har jag inte kunnat slita mig från tv:n idag. Har till o med fällt en o annan tår ett par gånger under dagen. Säga vad man vill om bröllopet men det var en otroligt fin tillställning. Har aldrig sett prinsessan Victoria så vacker tidigare. Lycka klär en tydligen väldigt bra ;)

Sen ska vi ju inte ens prata om hennes Bröllopsklänning, tiara o spetsslöja.



lite läsning...

Läste precis ut en jätte bra bok. Boken heter "Vi måste prata om Kevin" o är skriven av Lionel Shriver. Kevin skjuter ihjäl 7 elever o två lärare o boken är skriven ur mammans perspektiv o om hennes tolkning till varför Kevin blev en mördare. Superbra läsning till er som gillar att vältra er i andra människors misär o olycka.

BtW.. man låter sig många gånger luras av mammans uppfattning att hennes son "föddes" ond men slutsatsen av berättelsen är: mamman är den som är psykiskt sjuk o det är hon som misslyckats med sin föräldrarroll. Bara så ni vet ;)

Läs den!






sugen på nytt place

jag o Walle börjar verkligen känna suget efter en ny bostad. Något som är större, barnvänligare, (med hiss) o nära till allt det nödvändiga (dagis, mataffär, jobb). Ska man sälja nu eller ska man vänta?!? hmmm.. vi vet inte riktigt. vi skulle förmodligen göra en liten vinst det men vart ska man bo sen? Jobbigt det där. Hyresrätt känns uteslutet. Köper man måste man vara säker på att man kommer trivas. .. jaja det krävs att fundera på iaf.

Should we stay or should we go?!


It's all about Jack..

Kunde aldrig för mitt liv tro att allt skulle kretsa kring en liten varelse på 10 kg som kommunicerar genom att hojta, tjoa o jollra. Men det gör det! Iaf för oss. Vi är i stort sett med honom 24 timmar om dygnet o är vi mot förmodan ute ensamma så pratas o skrattas det om den lilla mannen konstant. Han upptar vårat liv för tillfället, fullständigt. Helt underbart fantastiskt, samtidigt som det är galet förvirrande. Man glömmer bort sig själv så ofta.. Vem är jag egentligen? Vilka är vi???

ojj.. det kommer krävas en hel del av oss för att vi ska kunna bli oss själva igen o bara låta Jack vara den tredje familjemedlemmen o inte hela livet. =P Självklart är han det väsentliga o det mest älskvärda men vi är människor med viljor, tankar o känslor vi också. Man klarar sig i dimman av isolerad föräldrarskap en stund men snart är det dags att få honom att pröva sina små vingar(med det menar jag "små" vingar, han är bara 9½ månad) o för oss att återfå kontrollen över våra liv.

Sveriges sämsta....

.... företag genom tiderna måste defenitivt vara SJ. Inte nog med att resorna är överdrivet dyra, de är ofta sena, tåg pajar också på vägen till resmålet o man får snällt vänta på bättre tider i någon kvalmig vagn utan mat o vatten. Sen får man knappt kompenstation för besväret. Är man riktigt påstridig så kan man kanske få en gratis  kaffekupong till deras matvagn. De skyller allt på yttre omständigheter o tar aldrig riktigt på sig skulden o behöver därför inte ersätta någon. Här tror man också att Sverige strävar efter ett billigare, miljövänligare alternativ men med de hutlösa priserna som det kostar att t.ex åka ner till Göteborg från Sthlm så är det betydligt billigare att själv ta bilen o därför väljer många att göra det. Så går det med den miljöbesparningen! 



Wedding...

Jag vill absolut INTE bidra med min del till det kungliga bröllopet. eftersom att jag inte blivit inbjuden personligen till Vickans o Daniels bröllop så vill jag heller inte vara med o betala för kalaset. Jo jag får minsann chansen som alla andra svenskar att följa bröllopet på tv men det duger minsann inte för mig. Så till den "servetten" mitt lilla bidrag har gått till kan ni kasta i papperskorgen eller skicka tillbaka till mig! tack! =P

Nä ni kungen sitter på en personlig förmögenhet o kan väl som alla andra betala för sin dotters bröllop.


fyfan vad jag är bra...

.. för jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten.. jaaa för sju år sen alltså.  =) Efter tolv års studier går man äntligen ut skolan o firar det med ett sjudundrande partaj.

Under dagen som varit, den sämsta dagen på flera veckor, kallt, regnigt o blåsigt, har Eskilstunas studenter sagt adjö till sina "kära" gymnasiskolor. Jag kan ju bara tänka mig hur deras studenthattar o vita små klänningar kommer se ut efter en hel dags firande i detta regniga väder. =/

Ut o se världen studenter! Ni har hela livet framför er, ;) 


I like!

Fick skor av Walle i bröllopspresent =) Me like very much! =P Inte nog med att de är snygga, de är supersköna också.


9 timmar på samres.

Nu är man här igen. En lååååång dag på min "kära" arbetsplats. Känns som om der var igår. Man kommer fort in i de gamla rutinerna o efter 4 timmar här är jag "back on track". Trots att man så fort tröttnar på arbetsuppgifterna här så känns det skönt att vara tillbaka hos mina underbara kollegor. =P

Saknar min lilla guldklimp redan =( Jobbigt! han är i goda händer dock, hans pappas =).

♥Jack♥

♥Walle♥


hemtentamen

Walle har suttit i 48 (med det vill säga ca 10 timmar sammanlagt) timmar o skrivit en hemtentamen på 10 sidor. Helt OTROLIGT är vad jag har o säga. Inte för att skryta men min man är jävligt smart o har väldans lätt för sig i skolan. Ordbajsning är hans specilaitet. O jaaaa han är helt enkelt imponerande fenomenal.

Han skulle nog säga till er alla: " Sluta stressa!"

vita ben..

jag måste ha de blekaste benen i hela Eskilstuna. Det är knappt att man vågar sig ut med shorts på. Jag bländar folk med mina vita spiror. Men sen tänkte jag ju på det faktum att om jag aldrig blottar benen så får de heller aldrig färg. Så idag åkte shortsen på o jag har suttit ute större delar av dagen o de är precis lika bleka som de var imorse. Man kan inte ens skymta en gnutta färg. =P Så är det väl helt enkelt att vara blondin, scandinaviskt blek o lite lättfråknig. Likblek på vintrarna o grisrosa på somrarna. =P


Party party..

Andjela o Adam hade inflyttnigsfest i lördags. =) Jag söp till för första gången på nästan 2 år. Jag visade stolt upp min tomma vinflaska ett par gånger under kvällens gång =P

Jag passade på att låna en bok till Walle mitt all dimma (jag var lite onykter). Jag tyckte så synd om honom att han var tvungen att stanna hemma så som plåster på såren får han en lånad bok! Det är en gammal klassiker som Adam kom fram till att Walle skulle gilla efter min mumlande förklaring om vilken slags typ han är.. hahah.... Efter första meningen kunde han konstatera att den är bra!



RSS 2.0