Lite bilder från 33 års-partajet!

 Resten har jag tyvärr inte kollat med om dom vill vara med o synas på bloggen så det här är alla bilder ni får se.

Tack alla för en supermysig fredagkväll! /Walle o sinita =)

meningen med livet

Sinita: "känner du att livet har fått större mening sen man fick barn?!"
Walle: "Det är ju det som är meningen med livet!"

Det är ju exakt vad det är. Vi är egentligen inte mer komplicerad än nägon annan djurart. Meningen med våra liv är att fortplanta oss och föra människosläktet vidare. Svårare än så är det inte. De människor som inte accepterar deras öde är dem som sitter hemma i sin lilla enrummare och går ner sig helt för att söka en större mening. Det är den största meningen!!! Lycka är något man får se till att skaffa sig på vägen. Så alla som funderar där ute!! Skaffa er en partner och ett par bäbisar så är den frågan löst!!..

au revoir!! ;)


Walles Tips:

Läs "Flyktsoda" av Marcus Birro. Läsvärt, skriven av en utdöende art.

Walle tycker också det är skitorättvist att Depeche Mode inte spelar i sporthallen.


Bajs bajs bajs..

Innan jag blev mamma kunde jag inte förstå varför nyblivna föräldrar var så besatta av bebisens avföring. Det var jämt snack om hur mycket, hur ofta, vilken lukt, vilken färg o.s.v.. "NI ÄR JU HELT TRÖGA", "SKAFFA ER ETT LIV" var min enda tanke.  Det får jag minst sagt äta upp nu. För nu står man där själv, precis lika nervös, stressad och angelägen som alla andra.  Hahaha.. vi har nyligen börjat introducera burkmat och det har varit en riktig "kretsa kring bajs dag" idag. =P oh man blir ju så lättad när det äntligen händer. 

Sinitas tips: Plommonpuré!!!! =P 

Walle tipsar: Inotyol funkar mot fan allt.


CITIZEN

Fick en skit snygg klocka från Walle idag. Han har nog börjat irritera sig på att jag aldrig vet vilken tid jag ammar lillen eller hur länge han sovit och att jag alltid frågar honom vad klockan är?!  =P haha.. irritation leder tydligen till presenter. Härligt!!! ;)

Här är den iallafall, love it! love him!


Räkningar räkningar..

Då var man pank igen!! =( Jaja så är det, jag är mästare på o slösa alla pengarna första dagarna. Ska man leva på nåt resten av månaden också? Nääää!! Nu snålar man fram till nästa utbetalning eller så frågar man snällt sin kära make om man får låna hans visakort. =P hahaha.. nä då det händer ytterst sällan.
för den delen lever han på studiebidrag och studielån, men han är bra mycket bättre på o spara än vad jag är.
så länge han har snus så är han nöjd.

Förresten så har vi haft två lyckade nätter med bums. Han har sovit som en prins o vaknat skaplig tid på morgonen. Nu gäller det bara att JAG ställer om mig o ändrar dygnsrytm. Lättare sagt än gjort, det är antingen dygnsrytmen som är bort mot väggarna eller så har jag extremt svårt o slappna av o komma till ro. så fort jag går o lägger mig börjar jag fundera på vad som ska göras dagen därpå eller vad som hänt under dagen som varit. Jag kan hålla på i timmar.. Jag spinner vidare så oerhört långt att till och med jag blir förvirrad till slut. ;) Jaa man har en hel del o tänka på!

Nä nu måste jag väcka lillgrabben sen blir det bakning till 33-års kalaset som vi ska ha idag! =)

hej svejs lingon fejs. =P


Lilla Rio

Min lilla systerdotter(hund), Rio har skadat sig allvarligt. =( det finns risk för att hon kommer bli enögd. Just nu ligger hon hemma och blir ompysslad av matte och husse men på tisdag väntar operation. Vi hoppas hon kommer bli helt återställd men som det ser ut just nu verkar det inte så=( 

En massa blöta hundpussar och kramar till lillen


Grattis på 33-års dagen min finaste finaste..

 kyssar till dig..

Vardagsmys..

Idag har hela familjen lunchat på världens mest barnvänliga reaturang o den ligger i E-tuna,"Flanör", Stället är så stort att den rymmer två forbollslag, tre skolklasser alla andra lunchtokiga gäster och ändå sitter man inte på varandra där inne. Inte nog med att man får sitta ifred där, det är sjukt billigt jämfört med andra ställen, man får en massa mat och salladsbuffe ingår. =) något jag varmt kan rekommerndera till alla som inte känner för och höra vad X och Y har planerat för sommarsemester 2010. Man har ju redan sitt och tänka på.. =P

Jag har från början varit lite antiamning på allmänna platser (inte för att jag tycker det är äckligt eller opassande utan jag har bara tyckt det har varit lite jobbigt) men inte idag!! Jag gjorde det! Ibland har nöden ingen lag. Jack var mätt och nöjd efteråt och somnade bums i vagnen, vi fick fortsätta strosa runt och mysa lite på stan och det shoppades en hel del söta kläder till lillen.

Idag har vi förresten försökt bryta hans dygnsrytm, förhoppningsvis blir det inget disco under vargtimmarna. ;)


Världens bästa tidsfördriv! =P

sitter framför datorn och bloggar, med tv:n på i bakgrunden som visar någon gammal dokusåpa och med en korsordstidning brevid mig utifall jag skulle tröttna på surfandet. Vad gör man inte för att inte bli uttråkad?! skulle gärna sätta mig och läsa någon bra bok men har tyvärr ingen ro för det för tillfället. Vet dessutom inte inte vad den läsningen skulle vara?! det enda som pryder våran bokhylla är Walles studentlitteratur och pocketböcker som jag redan läst (jag vägrar läsa samma bok två gånger, har aldrig förstått den grejen?!) Näää du när lillen vaknar får  jag ta en sväng till kulturbutiken och inhandla lite nytt läsmaterial. (kulturbutiken är överlägset billigast i stan)

Förutom mitt otroligt peppiga tidsfördriv så är jag helt paj!! vår lilla skrutt vägrade sova mellan 23:00-02:00 inatt. han låg o böka och stöka, prata o gapa allt för och inte behöva sova. Förstår inte vad vi gör fel?! vi har försökt med allt känns det som. Nu sover han som en stock dock. Jag borde gå och lägga mig också men är för pigg för och hinna komma ner i varv och för trött för att rycka upp mig själv =P

Min kära make är i skolan och socialiserar sig medan jag knappt vet vad det är?! ;) försökte lura över brorsan hit men han gick inte riktigt på det. Han väntar nog dessutom gärna tills WAlle kommer hem. hahaha..

Nä nu ska jag fixa till mig lite så jag ser anständig ut utifall jag skulle stöta på en homo sapiens.

bye bye


då var det måndag igen...

Inte för att det spelar någon roll =P har knappt någon koll på dagarna. Alla dagarna ser i stort sett likadana ut helger som vardagar. Lilla plutten och jag har precis vaknat, vi sover långt in på morgonen för vi har "disco" här jämt mellan kl: 24:00-02:00. Då är vi minsann inte trötta... så är det med småbarn ibland, kan inte styra dem allt för mycket. Han sover när han är trött!! Nu ligger han framför mig i babygymmet och försöker käka upp en av pingvinerna. =) Väntar ivrigt på och få se den första tanden.

Pappa walle är i skolan hela dagen idag =( jag har blivit lite bortskämd som hemma mamma,min man är nämligen hemma största delen av tiden. Han har knappt varit i skolan sen lillen kom. Så de dagarna han är i skolan känns sjukt ensamma.

Nä nu ska jag äta frulle.

snygga detaljer..

Var inne på Monki häromdagen och utnyttjade presentkortet jag fick julklapp. Hittade jätte coola "broscher" som jag tänkte fästa på axlarna på min svarta kavaj. Sen så blev det ett armband också. Är inte så mycket för smycken annars men lite goa detaljer på kläderna funkar alltid. Det enda smycke jag tycker om och alltid har på mig är min vigselring. =) Den sitter där den sitter och kommer förhoppnngsvis sitta där en bra tid framöver (det vill säga för alltid) ;) 

 


Heureka!!

jag har hittat en matta =P den är grå och går i samma ton som soffan. Ångrade mig angående en färgglad matta, man blir för låst. Nu kan jag välja att tillägga vilken färg som helst. Blev jätte fint! återkommer med bilder. =)

Det behövs också gardiner, en cool fåtölj, lampa, prydnadskuddar och plädar. Sen är vardagsrummet klart. =P


mattjakt!

är på jakt efter en ny matta till vardagsrummet. O det är inte lätt! har sprungit i flera olika affärer, köpte hem en röd/orange från mio. Mattan var skit snygg och så va den på rea men den passade verkligen inte all in i vårt vardagsrum. Så 30 minuter senare åkte vi tillbaka med den och jag är fortfarande mattlös. Det är svårt o hitta rätt färg och form som ska passa in med resten av möblerna. Har t.o.m gått så långt att jag börjat fundera på och byta ut tv-bänken för och göra mattjakten lättare. Egentligen skulle jag inte bry mig så mycket om mattorna var lite billigare men man kastar ju inte ut 3-4000 på något som man gillar så där?!!  =P Det gör iallafall inte jag. Så jakten fortsätter. 

Är det någon som har sett en snygg grön matta (vi konstatera att röd och orange inte alls passar med vårt golv) eller någon annan rolig färg (inte blå, lila, gul, rosa, svart eller vit för det vill inte walle ha) så kan ni ju gärna tipsa mig om det! =)

??!?!?

ny lampa! =)



Fina kökslampan som vi fick i julklapp. O titta! där nere i hörnet har jag lyckats få med walles snusdosa också =P

Gott Nytt 2010! =)

jaha! o så har ännu ett år passerat.  får se om 2010 kan jämföras med föregående år. Tror alla åren framöver kommer vara toppen för vi kommer ju få följa lilla Jacks utveckling. 

Hur firade ni in det nya året förresten? Vi hade barnpartaj för hela slanten=). Tre småttingar livade upp tillvaron hos oss. Vi dansade och sjöng, åt supergod mat, drack alkoholfritt (pommac) och moffade i oss en massa kex och ost. Kan nog helt ärligt säga att det var min lyckligste nyårsfest hittills. Inga krav, inga måsten bara en massa skoj och lek. Lagom till tolvslaget vaknade lilla Jack så vi satt alla tre i vårt vardagsrum och beundrade fyverkerierna. (vi har första parkett från vårt vardagsrumsfönster)

 




RSS 2.0