Världens bästa tidsfördriv! =P

sitter framför datorn och bloggar, med tv:n på i bakgrunden som visar någon gammal dokusåpa och med en korsordstidning brevid mig utifall jag skulle tröttna på surfandet. Vad gör man inte för att inte bli uttråkad?! skulle gärna sätta mig och läsa någon bra bok men har tyvärr ingen ro för det för tillfället. Vet dessutom inte inte vad den läsningen skulle vara?! det enda som pryder våran bokhylla är Walles studentlitteratur och pocketböcker som jag redan läst (jag vägrar läsa samma bok två gånger, har aldrig förstått den grejen?!) Näää du när lillen vaknar får  jag ta en sväng till kulturbutiken och inhandla lite nytt läsmaterial. (kulturbutiken är överlägset billigast i stan)

Förutom mitt otroligt peppiga tidsfördriv så är jag helt paj!! vår lilla skrutt vägrade sova mellan 23:00-02:00 inatt. han låg o böka och stöka, prata o gapa allt för och inte behöva sova. Förstår inte vad vi gör fel?! vi har försökt med allt känns det som. Nu sover han som en stock dock. Jag borde gå och lägga mig också men är för pigg för och hinna komma ner i varv och för trött för att rycka upp mig själv =P

Min kära make är i skolan och socialiserar sig medan jag knappt vet vad det är?! ;) försökte lura över brorsan hit men han gick inte riktigt på det. Han väntar nog dessutom gärna tills WAlle kommer hem. hahaha..

Nä nu ska jag fixa till mig lite så jag ser anständig ut utifall jag skulle stöta på en homo sapiens.

bye bye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0