bröllopsdag =)

Idag har jag o Walle varit gifta i 2 år. =) Igår firade vi med middag på "grappa" o bio. (vi hade inte ork för så mycket annat, man blir trött av att vara småbarnsförälder o vi satt i stort sett o gäspade i kapp) Gissa vad vi såg?!? =P "SEX AND THE CITY 2"!! haha.. Walle var mindre nöjd över filmvalet men det var den enda filmen som inte hade börjat än. O då fick vi ändå springa till biografen.

Filmen var supermysig. Det var en riktig "chick flick" men t.o.m Walle drog på smilbanden ett antal gånger ;)

Det enda jag har att säga om filmen är "Abu Dhabi" o "lalalalala" =P

Se den!!!!!


På jobbet!

Nu sitter man på Samres igen =P
Började 06:00 imorse o efter en natt med flera uppvaknanden av Jack så är jag helt paj.
Längtar till den tiden då man får sova hela natten igenom.
Än har det inte blivit av på 9 månader.
Men snart så....

Time for changes. =)


Det nalkas för Mors dag =)

På Söndag är det Mors dag =) jag hoppas verkligen att Jack kommer visa sin uppskattning till sin underbara mamma med en massa pussar o kramar. Det tycker jag att jag förtjänar. =P Min egen mamma förtjänar allt + lite till.. =)

Här kommer lite Mors dag present-tips!


http://www.presenteriet.se/25-till-mor-pa-morsdag


http://www.bluebox.se

Kan vara lite sent att beställa nu men bättre sent än aldrig! =P

Dykning..

På lördag ska jag o Walle provdyka ute i magsjön tillsammans med dykcenter. Nervöst!! =/ Hoppas verkligen att vädret klarnar upp o att vi åtminstone får lite sol. Vi kommer visserligen ha på oss dykardräkter men jag som vanligtvis är så frusen kommer med all sannolikhet sitta o huttra o hacka tänder, invirad i en filt någonstans där blåsten inte kan nå mig. 

Vad säger jag!? Jag kommer provdyka! Walle följer bara med som mentalt stöd. Han kan ju redan det där med dykning.. Han skulle eventuellt testa sin egen utrustning o möjligtvis hålla mig i handen så jag inte svimmar av nervositet. =P Jack hakar självklart också på. Vad vi ska göra av honom medan vi är i vattnet är fortfarande oklart?!?! Någon som har en idé?   ;)

 (Det är inte jag på bilden, Eller någon annan jag känner. googlade fram en trevlig bild på en okänd dykare) 
 

Sex and The City 2

OOhhh!!.. jag är inte sämre än någon annan tjej/kvinna/dam. snart är det nämligen premiär för "Sex and the city 2" (27:e maj) Längtar! =) Går nog inte på premiären, det tenderar att vara så mycket folk då =P väntar hellre ett tag så man får biosalongen helt för sig själv... jaaa o så tvingar jag med mig Walle oxå. =) Är det någon mer som ska med?? ;) Linda o Björn ni var väl sugna?? ;)





jobbat idag =)

Första arbetsdagen avklarad! Pust!! Det var jobbigt! Alltså att vara ifrån Jack =( Trots att jag inser att jag behöver tid för mig själv har jag så svårt att släppa min älskade lilla plutt. Hade galet mycket separationsångest igårkväll. Förhoppningsvis släpper det mer o mer.. mitt schema startar trots allt igång ordentligt om ett par veckor.

Nu ska jag internetshoppa lite sen ska jag krypa till kojs o förbereda mig inför en tvätt/städ-dag imorgon.. (Usch vad deprimerande det är när man tänker på att man kommer göra om det nästa vecka igen.. Never ending Story..Aaahhh aaaa aaa aaaa aaa aaahhh)




barnkalas =)

Idag har vi varit på småbarnskalas hos bror. Hans dotter hade 4-års kalas för sina tjejkompisar från dagis. Det var tjejvrål, lek tårta o en massa skoj. Helt underbart att se! =) Jack tyckte som vanligt att det jätte roligt med andra barn. Hans blygperiod börjar gå över o han bekanta sig till och med med helt okända människor. =)

You go boy!

Nu ni! nu har vi sett en riktigt bra film..

..Det är en svensk film med toppenskådisar. Filmen heter " Det enda Rationella" o handlar i stora drag om två äldre par där frun från det ena förhållandet o mannen från det andra blir kära i varandra o inleder en affär. De är ärliga mot sina partners om affären o för att på bästa sätt försöka lösa "problemet" de stött på så flyttar de alla ihop för att avdramatisera det hela. O jaaaaa!!! Ni kan ju säkert räkna ut hur det kommer att sluta =P Eller?!??! Kan man alltid vara rationell när det kommer till kärlek o livet? Vad tror ni?
Suuuuper bra film iaf! =) En film för alla!



Sooool!

Medan de flesta jobbar sitter jag ute i parken o njuter av det underbara vädret som dragit över Swe. =P Ni behöver dock inte avundas så länge.. Börjar jobba den 24:e o kommer jobba hela sommaren. Somliga kommer ha semester o njuta av sommarvädret medan jag sitter inne på ett kontor där ac:n med all sannolikhet kommer paja så fort temperaturen utomhus stiger över 25 grader. Det händer varje år o jag har svårt att tro att det kommer ske några undantag bara för att jag bestämt mig för att jobba under sommaren... Så istället för sola o bada kommer jag sitta o svettas inne i ett kvavt rum med datorer som alstrar värme. =P peppigt va?!?! 

Njuuut är mitt råd! Jag njuter nu! =)



 


sömnlösa nätter

ojoj.... det sitter en väldigt trött mamma här. Vår lilla plutt får för sig att vakna flera ggr per natt. För antingen lite gos, napp eller bara för att kolla läget. Läget med Jacks pappa är medvetslöshet så hans mamma (jag) får gosa med krabaten tills han somnar om. Jag är som en zombie varje morgon...=/ Han envisas ju självklart med att gå upp kl 06.00 också =P men men så fort man fått i sig lite kaffe (the i mitt fall) så tar det bara ytterligare en timme tills man blir sitt gamla vanliga jag igen.


snyggt tyg..

Älskar tyget jag fick av mamma (jag vet Walle att du har lite svårt för det, men du får helt enkelt lita på mig, allt annat jag gjort har ju blivit succe=P) Tänkte sy upp kuddar till mig o systeryster.. =P


Tack Fia!

För de finna skinnfåtöljerna. Passar perfekt i vårt vardagsrum o sovrum =) Fler sköna, snygga sittplatser var precis vad vi behövde.




Gracias senorita!! .. =P


jag tror jag är den enda i världen som älskar.... gröt! =P

Världens godaste frukost efter hotellfrukost måste vara...  fiberhavregrynsgröt med en smörklick i mitten tillsammans med antingen bär eller äppelmos. Gröten ska kokas upp på mjölk och det måste vara fiberhavregryn! För konsistensens skull. Glöm inte att ha i en nypa salt under uppkokningen. 

mums mums..... =P


tråkiga lördag..

trodde aldrig jag skulle säga det här men TRÅKIGA LÖRDAG!.. Walle jobbar =( han jobbar hela dagen. Fyyy vad tråkigt.

Vad ska jag o Jack göra???

Vi saknar pappa Walle!!!


ett träd...

fick lite inspiration från en okänd sida på internet...
Där fanns en bild på ett träd.
Jag tog efter.
Så nu har jag ett svartmålat träd som pryder ena hallväggen. =/
hahaha...
Kul o vara så här impulsiv emellanåt. 

Slutresulatet kan dock sluta hur som helst...


Förresten så blev min "färgglada" tavelkombination i vardagsrummet godkänd av min kära make.=)
Den kan verka rörig för vissa men jag Älskar det!
Har lite svårt med det strikta o stilrena o alldeles för medvetna.
För opersonligt för min smak.

Min vardagsrumsvägg är allt annat än opersonlig.
some art by me
Some art by Walle. ;)


God morgon!

Var uppe med tuppen imorse. Jack har börjat vakna galet tidigt varje morgon nu =( Till skillnad från honom som är utvilad efter ungefär 10 timmars sömn känner jag mig som ett vrak. Vi gick o la oss vid elva tiden igårkväll o med Jacks små uppvaknanden under natten kommer jag helt ur balan. Men så är livet som småbarnsförälder!

nu sover han igen o jag ska passa på o vila lite..

hejsvejs


idag har jag spikat..

..upp de vita ramarna som stod o skräpade i ett hörn i vardagsrummet. Det tog ett halvår för mig att klura ut var jag skulle hänga upp dem, nu tar det väl ytterligare ett halvår att komma på vilka bilder som jag ska ha i. Jajamensan! jag har hängt upp tavelramarna utan bilder. Just nu står det "RIBBA" på ett grått underlag o med det kan ni säkert alla lista ut att dem kommer från IKEA =P billigt o bra! =D

Väggmeddelandet från min kära make "God morgon! jag älskar dig" har jag självklart inte försökt dölja. Jag har hängt ramarna runt det o kom på den briljanta ideen att köpa ytterligare en tavelram o rama in texten så även det blir som en tavla. =P Jag är så BRA! =)

Får se om det får godkänt från Walle isåfall kommer det ut bilder snart =)


Up n Go

vår lilla parvel kryper nu sen några dagar tillbaka =) Fort går det ju inte men framåt kommer han. Nu är det bara en fråga om när man ska behöva fästa allt en meter ovaför golvytan för minsta risken för olyckshändelser?!? =P


Min man sliter...

Min man har tagit på sig alldeles för mycket ansvar sen han blev pappa. Är det inte skola så är det jobb. Jag är glad bara han klarar skolan o inte känner sig allt för utmattad när han väl är ledig. Det börjar bli dags för mamma "Sinita" att sluta lata sig, slut på semestern som hemmafru, o kanske möjligtvis börja jobba igen. Det är på gång dock. Har min första arbetsdsdag på 8 månader den 24:e maj. Känns faktiskt lite roligt. =) Det blir inte heltid i sommar men 75 procent är bättre än ingenting + så sparar jag föräldrardagar till hösten.  Näää nu ska jag kolla på någon dålig repris o äta smulpaj. =P

So long..

bror hemma igen =)

Då har bror kommit hem från Fillippinerna. Det var på tiden! på grund av askmolnet fick han inte en hemresa förrän 20 dagar efter beräknat hemresedatum. Han kom hem inatt. Jag o mamma har jobbat som två tokar i hans lägenhet med diverse mindre renoveringar. Ett par timmar innan han kom hem blev vi klara. Slutresultatet blev jätte bra! =) Speciellt hans dotters rum. Hon fick ett rosa prinsessrum med sänghimmel, rosa väggar o prinsessmöbler. Hon kommer bli överlycklig. =D roligt!

Kul att du är hemma igen! =)


kanske dags...

.. att bleka utväxten igen o kanske möjligtvis tvätta håret =P Eller jag vet inte?!?! (så äcklig är jag)


We're stuck..

.. i filmträsket. Antar att "fredagsmyset" består av film o godis för de flesta när man har småbarn. Jag trivs som fisken i vattnet iaf. Har inte några direkta behov av att gå ut o skaka på rumpan på något dansgolv i Eskilstuna o alkoholdrickandet medför bara en fruktansvärd baksmälla. Ser självklart fram emot en trevlig ,"barnfri", stund med min man. =P  

Igår såg vi "Avatar" (jag vet att alla andra redan sett den men ändå) ooohh vad den var mysig. Man kunde riktigt drömma sig bort i planeten "Pandora".  För er som inte har sett den stick iväg o hyr den på en gång! Strunta i utgång, för ni kommer ändå ha lika tråkigt som vanligt, o sätt er framför tv:n o mumsa på något gott o njut av en nästan tre timmar lång film. Det är iaf mitt fredagstips till er! =P



Ikväll ska vi se "The Imaginarium of Doctor Parnassus". En massa bra skådisar o Heath Ledgers sista film. Även det är en film för drömmare.



Trevlig fredagkväll allihopa! =)


budgivning pågår..

Oj!.. tradera är beroendeframkallande =/ sitter o gluttar varje dag. Hittar något jag "behöver" varenda gång jag bara ska "kika runt" lite.

Jag är iallafall inte Blocketberoende. Klingar bättre med Tradera! =P

på alla fyra!

vår lilla plutt är uppe o gungar på alla fyra hela tiden nu. Väntar ivrigt på att han ska börja krypa o kunna ta sig framåt. Det är sååå nära.. han förstår att flytta på knäna men händerna är som fastklistrade i golvet. Så istället Gör han den så kallade "pyramiden" (yogaposen!, fötter o armar i golvet med rumpan upp i luften) men har fortfarande lite svårt med balansen o faller pladask ned på sidan. Ni borde se frustrationen som kommer över honom när han inte kommer någonstans trots att han så ihärdigt försöker. Så nu är det dags! Dags för Jack att börja krypa =)

Självklart har vi ingen press på vår lilla ängel =)




Konst..

Barn svälter runt om i världen o med denna vetskap så går man ändå o köper en målning (visserligen av Pablo Picasso) för 800 miljoner kronor. Gör pengar folk dumma?? jaaaa ni det krävs att få lite perspektiv emellanåt för att inse vad man håller på med o vad man strävar efter. Eller vad säger ni?


nya skor till lillen

vann tyvärr inte de blå kavatskorna (ville inte buda över 200 kr på att par begagnade skor när man kan köpa de för 350 kr,på rea, från www.ellos.se) Istället budade jag på ett par andra "kavat" skor o vann budgivningen.

Så här ser de ut! fina va?!? =)




Bli Världsförälder NU!

Alla ni som såg humorgalan igårkväll hoppas jag ringde in för att bli världsförälder o hjälpa behövande barn runt om i världen. För er som inte såg det så kan ni fortfarande bidra med en summa pengar genom att gå in på www.unicef.se O till er kapitalister som sitter på multimiljon företag hoppas jag skänker mer än minimebeloppet på 10.000 kronor. Så fram med plånböckerna o stå tillbaks med girigheten och egoismen o var med att göra världen bättre för våra barn.

man kan också köpa nålen "för varenda unge"  i diverse butiker.

RSS 2.0