Shoppingsugen!

Nu vill jag ha vår o sommar, vill börja inhandla nya kläder o slippa bylsa på mig varenda gång jag ska ut. Hittade lite smått o gott på www.hm.com




Grattis Min älskling!!

Idag fyller Jack 6 månader =), Det firade vi med ett besök hos walles kompis Björn och hans sambo Linda och deras lillgrabb "Orre borre" =P. Det blev projekt "få Jack att sova" och fika. Jack somnade aldrig utan blev istället övertrött och jag o Walle blev två typiska "curlingföräldrar". Det händer att man blir det emellanåt och det kan man inte alltid rå för.

Stackars Björn o Linda dem vet inte vad de gett sig in på?! Vi är helt utsvultna av vuxet sällskap och kommer förmodligen vara på som hökar om en "pardejt" (walle tycker inte om att jag säger så) snart igen. Ojoj!! lika bra de byter telefonnummer o flyttar på en gång ;) nää då.. Men vi är i stort behov av o komma hemifrån och träffa lite vettiga människor. 

 Ha en nu en mysig Söndagkväll allihopa!! =)

Melodifestivalen..

...Har blivit sååå tråkigt. Delfinaler? vad är det? Programmet/tävlingen har ju helt tappat sin gunst. Nu skiter man ju i vilket. Det slutar med att man har sett och hört alla bidragen 100 gånger innan självaste finalen så det blir bara ännu en repris av dåliga schlagerlåtar Sverige har att erbjuda. =P

Självklart sitter jag o tittar på Melodifestivalen nu!! Är varken bättre eller sämre än någon annan svensk. ;)

Fortsatt trevlig lördagkväll! Jag ska då minsann sussa strax.


Mascara!

Efter att ha spätt ut min gamla mascara med vatten i snart 1 månad så bestämde jag mig för att inhandla en ny på Kicks igår. När invigningen skulle ske imorse så visade det sig att den var snustorr. O då menar jag verkligen snustorr. Det kom knappt någon färg över huvudtaget o när jag väl fått på den på ögonfransarna så var det som om man hade stora kaksmulor runt ögonen. Väldigt stilfullt! Så det var bara o masa iväg sig ner på stan igen för o byta den.

=P


BOKREA!!

Nu har bokrean startat igång. Det är hysteri hos alla bokhandlar. Folk försöker vara kulturella o köper på sig böcker som de aldrig ens visat intresse för tidigare. En massa inbundet skit! o det slutar med att böckerna står o samlar damm i bokhyllan o är enbart inköpta för syns skull. Jaaa är det inte så det ser ut? Rätta mig om jag har fel. =P Vad gör man inte för att verka vara lite intellektuell och en bokmal utav dess like?

Men för er som verkligen gillar böcker o bra läsning ska nog ta en tur till bokhandeln o se vad de har att erbjuda! O alla föröldrar borde passa på o köpa billiga barnböcker till era små. Ju fler böcker desto mer variation blir det för er. Barnen bryr sig inte men jag kan tänka mig att föräldrarna blir lite smått uttråkade på o läsa om samma bok gång på gång. =P

Sinitas boktips från rean:

den här kan man köpa bara för att framsidan är snygg... kan säkert vara underhållande oxå. har man riktigt tråkigt någon dag så kan man ju börja avlyssnandet av låtarna. =P
den här bokan är galet bra!! o den är i pocket också =P passa på! billigare än någonsin. Den kan ju vara bra?! har läst hennes andra böcker o dem gillade jag =)

sinitas tips: shoppa reaböcker på nätet!! www.adlibris.com Så slipper ni trängas i affärerna.


Imorgon blir det Grappa!

Imorgon har vi tjejkväll på Grappa. =) Ska bli kul att träffa dem!! sist vi sågs var på våran förra grappa kväll för en månad sen. Blir tyvärr inte oftare än så =( Alla verkar rätt upptagna på sitt håll, vilket jag helt o hållet förstår. Jag om någon har varit skapligt disträ det senaste halvåret. Undra vad det kan bero på?! =P




Sockersuget har blivit tillfredsställt... för dagen =P

Som en skänk från ovan fick jag mig en dos socker när Walle kom hem från skolan. Hans klasskamrat hade skickat med honom lite smått o gott till frugan =P Thank you!!! Kvinnor vet vad kvinnor behöver ha! ;)

Han gör en 360.

Jack vänder på sig =) han rullar runt, runt, runt... Så söööt. Han har även hittat stämbanden. Vi har fått oss en liten sopran här hemma! Han skriker med andra ord rätt ut i allra högsta ton sen flinar han bara efteråt.

/Stolt mamma! =)

Sockersugen!

Äter galet mycket socker.. sötsaker i alla dess former- bullar, muffins, kakor, semlor, godis, CHOKLAD och en massa annat. Kan inte sluta! Belöning så det skriker om det ;) Tack och lov så ammar jag fortfarande, fortsätter jag äta sötsaker i den här takten efter amning så lär jag behöva gå på rullbandet 24 timmar om dygnet. =P


Men visst är det gott?!?! =)


I just don't know what to do with myself....

Jaaa vad ska man göra i framtiden? Är inte superpepp på att gå tillbaka till samres efter mammaledigheten. Finns egentligen bara två alternativ o det är antingen att söka nytt jobb eller börja utbilda sig. Lättare sagt än gjort. Få jobb i Eskilstuna är inte det lättaste och börja studera tänker jag inte göra om jag inte är hundra på utbildningen. Det är där problemet ligger, vet inte vad jag ska läsa? o vad har eskilstuna att erbjuda? Kan ju inte flytta till en annan stad nu när vi har barn. Näää det krävs en ordentlig funderare.

??!!! =P


snö, snö och mera snö...

Det verkar aldrig ta slut! Undrar om vi kommer få någon sommar i år överhuvudtaget? Fortsätter det så här ett tag till framöver så är det tveksamt. Jag älskar verkligen vintern =), men det är inte riktigt lika roligt när man har en 6 månaders sittandes i en barnvagn som är till för citykörning under sommarhalvåret. Framhjulen är pyttesmå.. så o köra över snödrivor är bara att glömma. Vi får antingen lyfta eller dra den baklänges (bakhjulen är dubbelt så stora). Det går ett tag men man tröttnar rätt snabbt och man får en skaplig kramp i armarna efter en stund. Idag gick vi hur som helst en långpromenad. Från västra storagatan till vilsta sporthotell och tillbaka. Ni som är från e-tuna vet hur långt det är! Speciellt i det här väglaget.

På vägen passade vi iaf på o leka lite så klart.. =P



jaha det här var tydligen den enda bilden jag kunde lägga ut,. Nåt som knasar. Men jaaaaa.. mycket snö=P


hmmm..?! =)

Så här härligt igenplogad och insnöad var "våran" bil imorse. Vad underbart det är med lite snö! =P




Vad ska man göra?

Vad hittar man på med en 6 månaders baby när vädret ser ut så här? Det är aningen för tidigt för pulkabacken =P, vagnen orkar man knappt dra över snövallarna och Eskilstuna har knappast några inomhusaktiviteter att erbjuda en småbarnsfamilj en lördag. Så vad gör man? går och fikar, shoppar(vilket faktiskt börjar bli riktigt långtråkigt nu) eller tittar på film och stannar inomhus. Allt det gjorde vi igår och det känns inte som om jag vill repetera gårdagen igen.

Så här står vi, någon som känner för att hitta på något eller har någon förslag på vad en småbarnsfamilj ska ta sig till i snöyran? =P


Vill man vara fin får man lida pin.

Nu ser man ut som en svullen, prickigkorvmacka i ansiktet efter morgonens skönhetsbehandling. =P Jag förstår varför hudvårdsterapeuterna insisterar på att man ska hålla sig hemma och ta det lugnt resten av dagen. För man kan ju absolut inte gå ut så här! Sen ska man inte sminka sig heller för då täpper man igen porerna och hela behandlingen blir förgäves. Man ser allt annat än fager ut när man kommer ut från skönhetssalongen. Behandlingen var underbart skön tills det kom till utrensning(utrotning) av porer. Det var mindre skönt! gjorde ont rent sagt ut! Men så är det väl.. vill man vara fin får man lida pin. Isolering i 24 timmar är ingenting jämfört med resultatet som förhoppningsvis kommer visa sig till morgondagen. =) (Har inte allt för höga förväntningar hoppas bara att svullnaden har gått ner så man kan gå ut ;)


Recept semlor: (20 st)

Grundrecept:
14-16 dl vetemjöl
1 1/2 dl socker
125 gram smör
50 gram jäst för söta degar
2 tsk krossad kardemumma
1 ägg
5 dl mjölk

Pensling:
2 äggulor
1-2 msk mjölk

Fyllning:
Inkråm från bullarna
ca 1/2 dl mjölk
250 gram mandelmassa


Garnering:
4-5 dl vispgrädde
florsocker

1. Blanda det mesta av mjölet (ca 12 dl), socker, smör i bitar, kardemumma och ägg i en bunke eller assistent.
2. Värm mjölken till 37 grader. Smula ned jästen i en annan skål, häll över lite av mjölken och blanda ut det jämnt. Häll sedan resten av mjölken och jästblandningen ned över mjölblandningen.
3. Arbeta degen kraftigt i ca 10 minuter. Låt jäsa under bakduk i 30-40 minuter.
4. Ta upp degen på mjölat bakbord och knåda den lätt. Dela degen i 20 bitar och rulla till släta bullar. Lägg på bakpappersklädd plåt.
5. Låt jäsa under bakduk 30-40 minuter. Sätt ugnen på 225 grader.
6. Vispa samman äggulorna med lite mjölk och pensla bullarna försiktigt med blandningen. Grädda i ugnen 7-10 minuter. Låt bullarna svalna på galler.
7. Fyllning: Sär toppen av bullarna och gröp ur lite inkråm ur varje. Mosa inkråmet med elvisp eller matberedare tillsammans med mjölken.
8. riv ner mandelmassan och arbeta till en slät smidig massa.
9. Lägg samman semlorna: Spritsa i fyllningen och spritsa grädden på så den täcker snittet och mandelfyllningen. Toppa med hatten och pudra på florsocker.

supergoda semlor!! mmums...  =P


Ansiktsbehandling lyx..

Fick ett presentkort på en ansiktsbehandling av min kära make efter att jag hade fött lillen. (han tyckte väl att jag behövde det, såg väl bedrövlig ut=P) Har hur som helst inte hunnit utnyttja det ännu. I början gick det ju inte planera in något alls eller det fanns iallafall inte direkt möjlighet för mig att lämna Jack en längre stund, sen har tiden runnit på och jag har missat att boka under deras telefontider (mellan 9-10 på morgonen). Imorse tog jag äntligen tag i det och fick redan tid imorgonbittti =). Ska bli så skönt att bli bortskämd i ett par timmar på morgonkvisten.


Hemmagjort = BÄST!

Jacks farmor har stickat en jätte vacker "kofta" till honom. Försök hitta något liknande på H&M! ;)


Fettisdagen =)

Svärmor och jag har bakat semlor idag. =) Hittade ett recept i en gammal tidning och resultatet blev toppen. Semlorna var lika fluffiga, luftiga och fina som köpsemlor. De både såg ut och smakade fantastiskt. Det blev 20 jättesemlor så nu har vi så det räcker att mumsa i ett par veckor framöver.  =)





Sinitas tips: Låt degen jäsa ordentligt innan ni bakar ut och gräddar bullarna.

/Bakmorsan =P


;)


Dammtussar.

Igår städade vi hela lägenheten. Med tanke på hur länge vi höll på kunde man tro att vi bodde i ett trevåningshus. Förstår inte hur två (tre med Jack) kan stöka till så mycket på en så liten botadsyta som vi har.

Hur som helst det enda jag blir helt rabiat på är dammtussarna som samlas längs vägglisten. Spelar ingen roll hur ofta man dammsuger eller dammar av, sekunden efter man är klar ligger det en liten dammråtta där ändå. Hur kan det vara möjligt? Är det vi som är galet grisiga eller har alla samma problem? Det är inte bara längs väggarna dammet lägger sig utan på bord, byråer kuddar, ja i stort sett allt. Är det någon som har tips på hur man får ett antidammhem? =P om det är möjligt ;)





Happy Valentine's day =P



Grattis på namnsdagen min underbara make. <3

Det är över nu!..

Idag har vi friskförklarat oss själva. Det var en långdragen kräksjuka...  vi är till och med så friska att vi tänkte gå och ta en buggtur i danslokalerna imorgon. Ja! ni hörde mig rätt! Vi ska bugga. =) Det har hänt ett antal gånger tidigare och det är sjukt kul och mysigt att göra något aktivt ihop. Självklart är det till stor del för att Walles bror och hans fru buggar och det är ett sätt för oss att få chansen att umgås med dem men det är också för våran egen skull. Alla ni som INTE buggar ska inte vara för snabba med att döma ut dansen innan ni provat ;) Ni kommer gilla det!

Nu ska vi glutta på lite OS=)

Trevlig lördagkväll allihopa!


Dagens visdomsord.

"Hellre Rik och lycklig än fattig och olycklig".. hahaha.. dessa klarsynheter ekar som vackra domkyrkklockor i våra öron. Dessa ständiga ångestfyllda val. (Citatet kommer från ett reklamklipp på tv3, hollywoodfruar kanske?!)

Walles visdomsord: Hellre dricka varm O'boy och vara glad än att dricka kaustiksoda och grina. ;) 


Mat, mat och mera mat!

Sitter och proppar i mig mat nu! Har ju inte haft en väldans aptit under mina magsjuka dagar så jag var rädd att mjölken skulle börja sina för lillen. Så nu äts och dricks det i massor. Jag är fortfarande svag dock =( vätskebrist så heter duga! Det är en ond cirkel det här, all näring jag får i mig går över i bröstmjölken och det slutar med att jag står där lika trött och utmattad som innan.

Walle mår bättre nu! han är till och med ute och slirar idag. Skönt!

Nu har man fått känna på det "ljuva" familjelivet =P Blir en sjuk så åker resten med på samma tåg. Vi har tagit hand om varandra, om Jack!, trots att man knappt haft energi för att ta hand om sig själv men det går. Man orkar mer än vad man tror. När det här är över åker vi en tur till syster och Anders i sthlm. Tror vi är redo för tågåkandet nu ;)


Status quo

Läget ser fortfarande likadant ut sen imorse för hela gänget. Vi mår varken bättre eller sämre =( Hoppas på förbättringar till morgondagen.

Over and out.. Good night! =)

kort eller långt?!

Sitter här i all tristess och läser en hög med modeblaskor. I en av tidningarna hittar jag en artikel där det står att kort, rufsigt hår är vårens nya trend. What?! tänkte jag. Hur kan det vara möjligt? I höstas var det långt och innan det var det kort, kort. När det kort, korta var inne passade jag på att klippa mig (har alltid velat ha kort hår) och jag stortrivdes i det, till en början. Ett par månader efter min superklippta frisyr, så står det att kort är UTE! Det nya är långt, böljande hår, helst ner till stjärten. Hur ska det gå till? Får köpa extensions i massor om man ska följa alla trender. Så där står jag med min pojkfrilla som blivit totalt svartlistad från diverse stylingspecialister. Jag var helt ute. Som tur är har jag lite bättre självförtroende än så och fortsatte klippa av lockarna ett tag till men efter ett tag tröttnade jag och nu står jag här och hoppas att mitt hår kommer växa fortare än någonsin =P

Har kanske en moderiktig frisyr igen våren 2015?! ;)


o så var vi tre..

tre sjuka i vinterkräksjukan.. Lilla plutten mår dåligt=( det är ju inget allvarligt men jobbigt är det. Ammar lika ofta som när han var nyfödd (i stort sett hela tiden) o det kommer ut nästan lika fort som han fått det i sig. Vi trugar också i honom resorb med jämna mellanrum. Walle ligger utslagen på soffan och jag klarar knappt av att stå upp men någon av oss måste ta hand om Jack och som det ser ut just nu så får det bli jag för jag mår betydligt mycket bättre än Walle.


Ska iväg o handla mat nu, måste äta något! o laga mat orkar jag verkligen inte. Vi uppskattar all hjälp vi kan få, är det någon som känner sig manad o komma till sjukstugan ett tag?!? ;)

lördag kväll!=) (dagen före eländet)

Hade Anna och Clara över i lördags för lite kvällsmys. Helt fucking jävla fantastic var det.

Superdiggade Annas baginbox! =P


på bättringsvägen..

Allt är precis som det ska nu, jag mår äntligen bättre och aptiten börjar sakta komma tillbaka. Känns skönt! =) Usch vad dåligt jag mått. Inatt var faktiskt första natten på fem månader som jag sovit riktigt djupt. 
Eftersom att jag inte var helt återställd bestämde jag mig för att sova på soffan i vardagsrummet utifall jag hade behövt göra ett och annat toabesök(vilket jag inte behövde). Walle fick i sin tur böka och stöka med Jack när han vaknade till och jag fick mig en ordentlig prinsess sömn helt ostörd.

Ser  fortfarande ut som skit dock ;) men ett par dagars vila till, en massa mat och lite smink kommer göra susen. Eller ja! åtminstone göra det bättre.

by bye


Vinterkräksjukan..

När man minst anar det och utan någon som helst förvarning så slår den till och man spenderar de nästkommande timmarna böjd över toastolen o försöker få i sig avslagen cola (av någon anledning ska det vara bra när man är magsjuk). Så har min natt sett ut, från kl:21.00 igår till kl 5 imorse. Självklart jobbade Walle natt, något som han inte har gjort på flera månader, och jag blev lämnad helt ensam med Jack. Efter första toabesöket tänkte jag att det här klarar jag, No problem! Så länge jag är noggrann med handdesinfektionen och inte kladdar överdrivet mycket på lillgrabben så behöver jag ingen hjälp. Men! det hela spårade ut helt och jag var så svag i slutändan att jag inte ens klarade av o ställa mig upp. jag ringer SOS, mamma! som kommer hit som ett skott, jag menar man får inte vara allt för envis, det handlar ju trots allt om en liten grabb som garanterat kommer vakna, behöva mat och behöva sövas om. O det hade jag aldrig klarat av.

Det är bland det värsta jag varit med om, den värsta bakfyllan gånger 1000, o så jag ser ut!! Kommer "tyvärr" inte lägga ut några bilder på mitt eländiga jag. Håret hänger i strimmor längst ansiktet, jag ser ut som en vandrande zombie, blek som snö, med mörka ringar runt ögonen. Ingen vacker syn alltså!

Nu mår jag lite bättre dock är bara sjukligt trött, så nu ska jag nanna lite. natti natti!


Världens bästa........




Soffpotatis

Har varit en riktig soffpotatis här ett par dagar. Sitter i mina mysisar med ett stort lass godis och spyr över dåliga tv-serier. Ju mer man säckar ner sig i soffan ju tröttare blir man. Enreginivån är nere på noll för tillfället. Sjävlklart har jag ork till Jack men det är också det enda. Jag vet att låter riktigt tragiskt men Så illa är det faktiskt inte. Emellanåt behöver man bara zooma ut helt och skita i allt o alla. När det är gjort är man snabbt uppe på fötterna igen ;)  

Ikväll kommer Anna o underhåller mig! =) Det blir lite vin, lite käk?! o en massa prat.

/Soffpotatismorsan


KOLLA PÅ "SOLSIDAN" KL 21.30 PÅ 4:AN!! (Komediserien jag pratade om i ett tidigare inlägg)

=)


Här ska det Fittas! ;)

Dags för mig o Anna att börja träna. (vi har sagt det i tre månader nu) Men nästa vecka då smäller det, vi har valt ut dag, tid och plats. Det enda som kan hindra oss nu är... nada! inget! Niet! Capische!?!? Vi är så GRYMT peppade för det här och ingenting kan komma emellan. (ni vet ju hur det brukar vara?!, man tar till minsta lilla löjliga ursäkt för o slippa ;)


Beach body 2010!! det är det här jag strävar efter =P (eller inte) 


Gåstol it is..

Vi köpte en gåstol från barnens hus för ett par veckor sen. Han nådde tyvärr inte ner till golvet så vi får vänta ett tag innan den kommer till användning. Under tiden har vi lånat en från mamma o pappa som de köpte till min brorsdotter för några år sedan. Med den når han åtminstone ner till golvet och gåstolen blir utnyttjad till dess fulla kapacitet. Här är iallafall gåstolen som vi köpte till Jack av märket Graco. Tycker den är frän=) fast det spelar ju ingen roll vad jag tycker, det viktiga är att jack är nöjd med sin leksak.  


J*vla CSN.

Jaha... 25.000 åt helvete. Läste första terminen på innovationsprogrammet men insåg snabbt att det var ett "flumprogram" och hoppade av. Jag är inte det minsta bitter som måste punga ut 1600 per kvartal till något som var så sjukt onödigt. Wehoo!! Bortkastad tid, bortkastade pengar, bortkastad energi..

Sin's tips: Ta inte studielån om du inte är hundra på din utbildning.

Walles tips: Naturgodis!! wienermandel är löjligt gott!
Walles tips 2: Köp inte studentlitteratur som inte är direkt nödvändig för examinationen. Det är sjukt dyrt och ofta bortkastad tid o läsa skiten(Sinita instämmer). Läs det fetstilta, det punktade och sammanfattingen. Beteendevetenskap är kvasivetenskap! Det är på sin höjd kvalificerade gissningar.


Risk för Snöras!

Skyltarna finns numera vid varenda byggnad. Det är lite smått otäckt att traska runt med barnvagnen och veta att man när som helst kan bli nockad av en större snömassa eller också bli spetsad av en och annan istapp. Därför springer jag förbi alla "riskabla" områden när jag går ut med Jack eller också går jag över till andra sidan vägen för och undvika det så gott som det går. Dags för kommunen och fastighetsägarna att sluta slappa och snåla och se till o få ner skiten! =P

http://www.svd.se/stockholm/nyheter/kvinna-skadad-av-snoras_4210615.svd


Egopics! ;)

Ska inte vara sämre än någon annan bloggare, här kommer lite egobilder! Jaa har egentligen ingen annan anledning till o lägga ut dessa. Vad sägs om lite socialpornografi dock??! ;) Till er som vill gotta er i min FÖRåldrade hud! spana in sista bilden, wrinkle twinkle little star...  =P


vad hände med no 7 egentligen?

Jag är 25 år och har redan stora fåror kring ögonen. Min första rynka uppenbarade sig lagom till min 20-års dag. Är inte det lite väl tidigt? Ska man inte få bil mer än 20 innan förruttnelsen börjar?!? haha sorgligt men sant. Självklart så har jag provat alla olika mirakelkrämer o jag kommer ihåg att jag vid en tidpunkt provade no 7. Har dock inget minne av att den gav några större resultat. Är det någon av er som tyckte att den fungerade? Eller var det bara jag som gick på deras urusla försäljningsknep?

Det var iallafall en produkt som var oerhört omtalad för ett par år sedan. Ser alla 10 år yngre ut nu eller gjorde ni som jag? Beställde hem den, använde den flitigt i ett par månader, insåg att du blivit totalt lurad, återvände till användandet av era precis lika bra (om inte bättre) och hälften så billiga krämer. 

Jag är lättövertalad! bevisa motsatsen så kanske jag blir en trogen kund till No 7 =P

 

Sin´s tips: Drick mycket vatten!! Skönhet kommer inifrån ;)


Litteratur



Är det någon som läst Nobelpristagarens bok? Beställer lite böcker från www.adlibris.com o har ingen aning om vad jag ska köpa?! Need help!! =)


barnskrik..

Nu går Jack igenom någon ny fas igen. Varenda gång vi försökt lägga honom de senaste två dagarna har han skrikit rätt ut. I typ 30 minuter. Igårkväll höll det på i tre timmar =( Han är supertrött, på gränsen till övertrött men vägrar helt enkelt att somna. Han är så galet envis också, så nu gäller det att mamma o pappa är envisare. Men några kämpiga dagar får vi nog räkna med!

Nu sover han som en prins men snart är det dags för uppstigning så sänggåendet till natten inte blir allt för problematisk.

Haha såg alla den nya komdeiserien i fredags?(kommer inte ihåg vad den heter, men den går efter let's dance) kunde inte sluta skratta när mamman försökte få barnet o sova med alla olika metoder som så friskt rekommenderas idag. "SHN" sova hela natten metoden av Anna Wahlgren eller 5 minnuters metoden. Vi har också stått där som två fån och försökt applicera metoderna på vår son. Det har gått så där, kan jag erkänna. Nu har vi iallafall släppt det och försöker komma på en egen metod som passar vårat barn bäst. =)

Sin's tips: Don't Panic, they are Organic...
Walles tips: ... and Dynamic. Hur lyckas man med ett barn? hur kan man mäta lycka? Kolla inläggen på Anna Wahlgrens hemsida, www.annawahlgren.com och förklara för mig sen.

bye bye


Hemma bra men borta bäst..

Jaaaa ni! nu har vi stirrat in i de vita väggarna i vår lägenhet alldeles för länge. I rättare sagt fem månader. I början vågade vi inte ta oss ut p.g.a lillens magbesvär, sen har det liksom bara rullat på och man har blivit allt mer avskärmad från omvärlden. All tid utanför lägenheten är Guld värd. En dag i veckan spenderar vi hos mina föräldrar men sen har vi sex dagar till som man mer än gärna tillbringar hos någon annan. Trevligt umgänge och god mat är vad som står överst på våran "to do list" om dagarna. 
Vi har ju alltid brorsan som man kan våldgästa någon gång ibland. Syster och Anders i Sthlm skulle sitta fint  men det blir liksom aldrig av, vi är visserligen redo för utflykter men tågåkandet skrämmer oss lite fortfarande. Snart så..  Walles bror och hans fru skulle sitta alldeles förträffligt bra men de är två, väldigt upptagna elitbuggare  =( Vi får snällt vänta tills de har tid.

Tjejligan har svårt o få ihop det redan som det är. Alla jobbar olika tider, har skola till höger och vänster eller också är de utomlands stup i kvarten. Walles vänner umgås vi med så fort vi får chansen.

Sin's Tips: Tajma in barnskaffandet samtidigt som era vänner för jag lovar att ni kommer behöva stödet och umgänget.


RSS 2.0