Hemma bra men borta bäst..

Jaaaa ni! nu har vi stirrat in i de vita väggarna i vår lägenhet alldeles för länge. I rättare sagt fem månader. I början vågade vi inte ta oss ut p.g.a lillens magbesvär, sen har det liksom bara rullat på och man har blivit allt mer avskärmad från omvärlden. All tid utanför lägenheten är Guld värd. En dag i veckan spenderar vi hos mina föräldrar men sen har vi sex dagar till som man mer än gärna tillbringar hos någon annan. Trevligt umgänge och god mat är vad som står överst på våran "to do list" om dagarna. 
Vi har ju alltid brorsan som man kan våldgästa någon gång ibland. Syster och Anders i Sthlm skulle sitta fint  men det blir liksom aldrig av, vi är visserligen redo för utflykter men tågåkandet skrämmer oss lite fortfarande. Snart så..  Walles bror och hans fru skulle sitta alldeles förträffligt bra men de är två, väldigt upptagna elitbuggare  =( Vi får snällt vänta tills de har tid.

Tjejligan har svårt o få ihop det redan som det är. Alla jobbar olika tider, har skola till höger och vänster eller också är de utomlands stup i kvarten. Walles vänner umgås vi med så fort vi får chansen.

Sin's Tips: Tajma in barnskaffandet samtidigt som era vänner för jag lovar att ni kommer behöva stödet och umgänget.


Kommentarer
Postat av: Janita

Hej SIS, ni är alltid välkomna, tåg är hur smidigt som helst:-) puss

2010-02-02 @ 08:34:31
Postat av: Anonym

Ni får jättegärna komma hem till oss oxå!Vi har ju väntat med att spela BUZZ, vill göra det med er!!:)



P.s. måste erkänna att jag läser din blogg!! ;)

Kram kram Linda, Björn o Orre borre

2010-02-02 @ 23:52:31
Postat av: Anna

På lördag Sinita, då kör vi! :)

2010-02-04 @ 21:11:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0